algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Tres traumatòlegs tenen prohibida l'entrada a l'Hospital durant tres mesos

Comissions Obreres recorrerà la resolució davant la Magistratura de Treball

70516

Els traumatòlegs han estat sancionats amb suspensió de feina i sou durant tres mesos.

M.FUSTER. Manacor.
Els tres traumatòlegs que fa dos mesos criticaren la reorganització d'urgències per part de la gerent de l'Hospital de Manacor, Caterina Ramon, tenen des d'avui i fins d'aquí a tres mesos prohibida l'entrada al centre per suspensió de feina i pagament del salari. S'executa així la resolució de l'expedient disciplinari instruït per la junta del patronat de la Fundació Hospital de Manacor.

Els traumatòlegs Miquel Rius, Isidre Marimon i Guillem Mateos foren expedientats per «haver creat alarma social i difamat la gerent», quan manifestaren públicament que la imposició de torns de 24 hores en el servei d'urgències als especialistes de traumatologia impedia fer operacions urgents per part dels professionals. També acusaren la gerent dient que manipulava les llistes d'espera.

Per aquestes declaracions, la junta del patronat de la Fundació Hospital de Manacor ha acordat imposar tres sancions de suspensió de feina i sou durant un mes i en conjunt tres mesos de suspensió a cada un dels traumatòlegs. Manel Garcia, representant de Comissions Obreres a l'àrea de Sanitat, va criticar que «la Fundació no ha esperat la resolució judicial del recurs que puguin fer. Això és un atac de covardia i demostra el tarannà de la Fundació».

El sindicalista va explicar que «nosaltres presentarem un recurs davant Magistratura de Treball i, si la resolució és favorable als professionals, la Fundació haurà de pagar les indemnitzacions oportunes, però com que no es fa amb els seus doblers sinó amb els dels contribuents, els és completament igual». Garcia diu que «cap empresa no pot aplicar una sanció si no és ferma, però la Fundació haurà d'assumir les responsabilitats».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris