algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

L'INEM desvia els usuaris de l'oficina de treball a la d'Inca per manca de personal

Els usuaris de l'oficina de treball que comparteixen el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (Soib) i l'Inem al port d'Alcúdia han estat desviats els últims dies cap a les oficines d'Inca per realitzar allà les gestions necessàries per cobrar la desocupació. Les queixes dels usuaris no s'han torbat molt a arribar i és que la Conselleria de Treball del Govern posà en marxa aquesta oficina fa poc més d'un mes precisament per evitar desplaçaments innecessaris als treballadors de la zona nord.

En un mateix local del Port, ubicat en l'edifici de Provialsa, el Soib tramita les altes en l'atur, mentre que l'Inem s'encarrega de les tramitacions de les prestacions. Fins ara el personal del Soib ajudava l'Inem a realitzar les gestions, però aquesta ajuda no ha estat suficient.

El director del Soib, Pere Mascaró, explicà ahir després de reunir-se amb els responsables de l'Inem que «en els últims dies l'Inem havia retirat tot el seu personal i citava els treballadors a Inca creant un problema greu a l'oficina d'Alcúdia que és, d'aquesta forma, inútil». Mascaró anuncià ahir que «hem arribat a un principi d'acord perquè l'Inem mantingui una persona a Alcúdia i nosaltres ajudem amb el nostre personal». Així, l'oficina tornarà avui a la normalitat, segons Mascaró.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris