nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Els vaixells de la Sisena Flota dels EUA tornaran a la badia de Palma

L'agregat de defensa de l'Ambaixada nord-americana ho confirmà

La sisena flota nord-americana està disposada a tornar a fondejar a la badia de Palma. Així ho confirma la carta que acaba de rebre el tinent de batle de Turisme i Relacions Institucionals de l'Ajuntament de Palma de l'agregat de Defensa Naval de l'Ambaixada dels Estats Units d'Amèrica, Daniel L. Wenceslao.

En aquesta missiva es diu textualment que «fóreu molt amable dedicant-nos el vostre temps per veure què es pot fer amb la finalitat que els vaixells de l'Armada dels Estats Units tornin a Palma. El vostre entusiasme sobre aquestes escales, com també saber que els ciutadans de Palma veuen amb optimisme futures escales de la Sisena Flota, ens ha suposat un gran estímul».

També s'assegura que «he transmès el seu missatge a la Sisena Flota i estic segur que estan fent feina per a una possible escala en el futur. Som conscient que després de l'incident de l'USS Cole i de l'11 de setembre, la protecció dels vaixells en tot el món resulta una càrrega per a qualsevol port on facem escala, fins i tot als dels Estats Units. Els nostres vaixells han fruït sempre d'escales segures a Palma, i confii plenament que sigui així també en el futur».

Bauzà es va mostrar molt satisfet per les declaracions de l'agregat de Defensa de l'Ambaixada i va explicar a Diari de Balears que les escales de la Sisena Flota són molt importants per a l'economia de la ciutat de Palma, «perquè representen una despesa directa de tres milions de dòlars diaris que s'injecten en l'economia ciutadana».

El tinent de batle també va mostrar la seva satisfacció per la rebuda del president Antich a Carol Pérez, cònsol general dels EUA, en la visita que ella i l'agregat de Defensa feren a la ciutat el 18 de novembre passat. «Sé que el president és conscient que aquí són necessaris els doblers dels americans i que les relacions són bones; ara veurem si serà capaç de controlar els membres del seu Govern i d'impedir-los que es manifestin enmig de la badia en contra d'aquests vaixells, tal com va fer el candidat a batle d'EU, el senyor Grosske».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris