algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Sa Calatrava demanda la Federació d'Associacions de Veïns de Palma

Consideren que se'ls ha marginat i expulsat de manera injusta


L'Associació de veïns de sa Calatrava s'està plantejant la possibilitat seriosa de dur als jutjats la Federació d'Associacions de Veïns de Palma per discriminació. El president d'aquesta entitat, Climent Garau, va explicar a Diari de Balears que «el que nosaltres volem és que se'ns respecti i se'ns consideri un membre més de la Federació d'Associacions de Veïns, cosa que no passa des de fa quatre anys, quan la presidenta ha estat Rosa Bueno».

Els veïns de la Calatrava han estat fent cartes a les diferents entitats de la Federació de Veïns per explicar la seva situació i en quin punt es troba el conflicte. «El que tenim molt clar és que nosaltres hem de treballar perquè o se'ns respecti o se'ns tregui fora però d'una forma correcta».

Els veïns de sa Calatrava varen explicar que ells compleixen amb tots els requisits de la Federació. «Només hi ha un punt dels estatuts que no complim, que són els pagaments de les quotes, però hem de tenir en compte que ha estat la Federació de Veïns qui no ha volgut cobrar, perquè resulta que nosaltres enviàrem un correu certificat demanant-los que ens cobrassin i ningú no vol que la nostra associació tengui tots els drets com a membre de la Federació».

Els calatravers denunciaren l'extremada politització de la federació i acusaren Bueno de no donar suport als temes que a ella no li interessen. Per això mateix, l'associació ha demanat empara a l'Ajuntament, però al final la solució que adoptarem és iniciar els tràmits legals per exigir el compliment dels estatuts.

Bueno també ha acusat en nombroses ocasions els membres de l'Associació de veïns de sa Calatrava de treballar juntament amb la Fepae. Garau va explicar que «nosaltres no estam en el si de la Fepae. Hi hem col·laborat moltes de vegades, com hem col·laborat amb tothom que ha volgut treballar pel bé de la nostra barriada. No crec que sigui cap pecat, i és cert que jo hi form part, però per altres entitats que hi estan inscrites».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris