algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Continua la recerca del veí de Santa Maria perdut a Son Oliver

Cada cop hi ha menys esperances de trobar viu Francesc Coll

T.E. Palma.
Varen continuar durant tot el dia d'ahir les tasques de recerca del veí de Santa Maria perdut mentre cercava bolets a la finca de Son Oliver, entre Santa Maria i Bunyola. En tancar l'edició d'aquest diari no s'havia trobat Francesc Coll Ferrer, de 63 anys, que va desaparèixer dissabte al matí quan cercava bolets, sense deixar cap indici que pogués facilitar la tasca del dispositiu organitzat per cercar-lo.

Aquest dispositiu, format per Guàrdia Civil, Protecció Civil, Policia Local i Bombers de Santa Maria i Bunyola, a més dels voluntaris de la localitat i els voltants, que continuen sent un centenar, va pentinar la zona en grups d'uns cinquanta, en línia i separats per una distància de diversos metres entre ells, sense trobar del desaparegut cap de les seves pertinences o objectes personals. Tot i així, el voluntariat continua cercant amb el suport aeri de l'helicòpter de la Guàrdia Civil, que realitza vols cada mitja hora i que, després d'un breu descans, torna a alçar-se per continuar pel pendent de la muntanya que pertany al terme municipal de Santa Maria, ja que si el desaparegut tornava a ca seva el més lògic és que la seva direcció fos aquesta.

La batlessa de Santa Maria, Rosa Vich, va estar al capdavant de les tasques de recerca i va realitzar una nova convocatòria a l'Ajuntament sobre les 9.00 del matí per emprendre la tasca acompanyada pel voluntariat de la localitat i voltants, que no havia disminuït en quantitat respecte del dia anterior, i comptant a més amb la presència de diversos cans policia. La batlessa assegura que la recerca continuarà durant els pròxims dies i, si no dóna fruits en diversos dies, es deixarà una parada de localització permanent a la zona, per continuar la feina del voluntariat implicat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris