algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Son Reus treu als carrers del centre de la ciutat cinquanta cans que cerquen nous amos

Es tracta d'una iniciativa única a Europa que ja ha assolit els primers resultats: vuit adopcions


Un ca de grandària mitjana de color canyella bota i fa jocs a tots els que s'acosten a acaronar-lo. Sembla com si fos conscient que la seva sort depèn de la seva simpatia. Ha sortit del centre de Son Reus i ara sap que ha d'exhibir-se a la plaça del Marquès del Palmer per tal de trobar un nou propietari que l'estimi i el vulgui fer seu. Té la desgràcia de no ser un cadell de pocs dies, sinó un canet ja més crescut. La sort és que ell sap fer gràcies i això per ventura serà la seva salvació.

El departament de Sanitat de l'Ajuntament de Palma, perfectament conscient que no tothom té temps per desplaçar-se fins a Son Reus, ha decidit traslladar el centre de protecció d'animals als carrers de Palma en una campanya pionera a Europa i que té una finalitat molt concreta: aconseguir que els cinquanta animals susceptibles de ser adoptats que hi ha en aquests moments a les seves instal·lacions trobin un nou propietari.

L'èxit de la iniciativa està garantit, perquè ahir es varen adoptar vuit cans dels nou que es varen exposar a la plaça del Marquès del Palmer, mentre que «molta de gent va ser desviada al centre municipal de Son Reus», asseguraren fonts de Sanitat.

La regidora responsable de la campanya, Maria Crespo, va explicar que «tots els animals que es duen a les diferents places estan perfectament vacunats i duen el xip incorporat. Adoptar-los no costa ni un euro als interessats, que poden partir amb el seu animal cap a casa. El que volem és que els ciutadans evitin regalar cans durant la temporada de Nadal, especialment a persones que no estiguin completament segures que volen aquests animals».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris