algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
18°

Un home armat amb un matxet pren d'ostatge un policia local a Portocristo

Li col·locà l'arma al coll quan intervingué en una brega amb el seu germà

J.JIMÉNEZ.Palma.
La Policia Local de Manacor ha detingut un home de 33 anys, veí de Portocristo, que va prendre com a ostatge un agent, a qui havia col·locat un matxet al coll. El subjecte va provocar l'altre policia perquè desenfundàs l'arma i al final fou reduït.

L'individu, armat amb un matxet de carnisser, de 25 centímetres, va prendre com a ostatge un dels membres de la parella de policies locals de Manacor que havia acudit fins a la seva casa, per intervenir en una baralla familiar. L'home, que estava fora de si, va col·locar el matxet al coll de l'agent i va provocar l'altra funcionària policial perquè tragués la seva arma reglamentària, encara que finalment va poder ser reduït.

El greu incident va tenir lloc el divendres al carrer de Sant Lluís de Portocristo, quan diversos veïns es posaren en contacte amb la Policia Local per denunciar que escoltaven sorolls i crits en un dels habitatges. Una patrulla de la Unitat Territorial de Costes (UTC) formada per una parella de policies es va desplaçar fins aquella adreça i van comprovar que, efectivament, dos germans d'Almeria mantenien una violenta discussió i pel que sembla havien arribat a les mans.

Els funcionaris no van reparar que un d'ells amagava entre les robes un gran matxet i mentre intervenien en la baralla l'individu s'abalançà sobre el policia i, amb inesperada agilitat, li va col·locar el matxet al coll, mentre l'advertia que no intentàs res. L'altre policia va intentar calmar-lo i li va exigir que abandonàs la seva actitud i es lliuràs, però l'agressor, va començar a increpar-la i la va provocar perquè tragués el seu revòlver.

Durant interminables minuts l'agent va mantenir la sang freda necessària per no caure en les provocacions, ja que tenia la certesa que amb l'arma desenfundada l'assumpte podia anar a majors i tenir conseqüències imprevisibles. La «negociació» començà a tenir efecte i la funcionària va poder demanar reforços, que van servir per reduir el sospitós. L'individu va ser emmanillat i traslladat a les dependències policials, acusat d'un delicte d'atemptat contra un agent de l'autoritat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris