muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

El centre de salut El Camí donarà assistència a unes 11.000 persones

Inaugurat l'edifici que ha tengut un cost final de 857,5 mil euros


Els municipis de Santa Maria del Camí, Santa Eugènia i Bunyola disposen oficialment des d'ahir d'un nou centre de salut, que donarà assistència als, aproximadament, 11.000 habitants dels tres municipis.

El centre de salut El Camí fou inaugurat ahir oficialment amb la presència del president del Govern, Francesc Antich, la consellera de Salut i Consum, Aina Salom, els batles dels tres municipis afectats i la regidora de Sanitat de Santa Maria, Xisca Canyelles. Unes 200 persones també hi volgueren ser presents, en la inauguració d'aquesta important infrastructura per a la zona.

La batlessa de Santa Maria, Rosa Vich, destacà en el parlament que el projecte de construcció del centre de salut, que s'ha fet a partir de la remodelació i ampliació de l'antic centre sanitari, «s'ha fet realitat gràcies a la gran predisposició de l'actual Govern de les Illes». El cost total de les obres i de l'equipament necessari per al centre ha estat de 856.546,47 euros, finançats al 100 per cent per la Conselleria de Salut i Consum.

Els arquitectes Antoni Pons Cañellas i Emili Sagristà Ramis han estat els encarregats del projecte d'adaptació del centre sanitari en centre de salut. L'edifici té un total de 994,8 metres quadrats de superfície construïda i es troba ubicat entre el carrer Mesquides i la plaça Nova.

El projecte s'ha dividit en dues parts, aprofitant l'antic edifici amb una reforma i portant a terme una ampliació de les dependències. Així, a l'edifici reformat s'ubicaran ara l'entrada i el vestíbul, les consultes, urgències, i diversos magatzems i banys. A la primera planta hi haurà set despatxos i dos lavabos. A la part ampliada s'instal·larà, un magatzem a la planta baixa i a la primera planta hi haurà una sala de juntes, dos despatxos i una sala maternal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris