muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

La plaça Ramon Llull es plasma amb imatges virtuals a un fullet

La Sala fa una altra publicació amb denotacions electoralistes

M.FUSTER. Manacor.
L'experiència de mostrar de forma virtual així com quedarà el passeig de na Camel·la d'aquí a 10 anys, ha estat tan exitosa i favorable pel batle de Manacor, Miquel Riera (ALM-UM), que el consistori ha volgut fer el mateix però ara amb la plaça Ramon Llull, més coneguda com la del Mercat. El fullet editat sobre el passeig de na Camel·la va ocasionar moltes crítiques per part dels grups de l'oposició, entre aquests, del PP que en aquell moment encara no formava govern amb els grups ALM-UM i AIPC .

La publicació, amb clares connotacions electoralistes, mostra com serà la plaça Ramon Llull d'aquí a uns anys, ja que els arbres que encara no hi són, mostren tota la seva esplendor, amb una verdesca envejable de qualsevol ciutat que necessita zones verdes.

Està clar que el projecte contribuirà a una millora de la qualitat de vida dels ciutadans de Manacor ja que es farà una gran ampliació de la plaça i una gran millora del seu aspecte, fet que simplificarà considerablement el trànsit dels vehicles i la circulació dels vianants a la zona. El projecte està molt ben explicat al fullet informatiu que està signat pel batle de Manacor, Miquel Riera.

D'aquesta manera, s'aconsegueixen dos objectius: fer callar la gent que sempre es queixa, quan fan obres i aconseguir l'admiració dels ciutadans amb les falses imatges que es proposen mitjançant la publicació, despeses de les quals, estan pagades amb els diners dels contribuents.

D'aquí a uns anys, «es Mercat, tindrà, a un costat, arbrat de fulla perenne i, a l'altre, caducifoli. Això permetrà que, a l'hivern, la plaça no es quedi totalment nua i, al mateix temps, combinarà redols de sol i d'ombra», s'explica al fullet. La idea ha agradat tant que, fins i tot, el grup popular que ho havia criticat, ara també ha fet un fullet amb les fotografies de tots els seus regidors amb una explicació sobre la seva decisió de formar govern amb un batle que també, sempre havien criticat. A Manacor tot és virtual.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris