muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La Unitat de Cirurgia sense ingrés ha operat més de 7.000 pacients

Aquest servei de l'Hospital té gran demanda i ofereix set especialitats

La Unitat de Cirurgia sense ingrés que ofereix la Fundació Hospital de Manacor és un dels serveis que compta amb major demanda. D'ençà de la seva obertura, fa cinc anys, ha enregistrat una gran activitat, ja que s'han realitzat un total de 7.327 intervencions quirúrgiques. Si bé hi ha set especialitats, la més sol·licitada és la d'oftalmologia. Aquest any s'han dut a terme 1.160 operacions.

Aquest servei de cirurgia ambulatòria permet els pacients sometre's a una operació i abandonar l'hospital en poques hores. Aquesta unitat compta amb el certificat de l'empresa AENOR com un servei de qualitat, ja que s'ajusta a les exigències de la normativa espanyola.

La Gerència comenta que «l'hospital de Manacor ha emprat tots els seus esforços en satisfer el principal desig dels usuaris que se sotmeten a intervencions: recuperar-se ràpid i tornar prest a casa. Per aquest motiu, la unitat de cirurgia sense ingrés és, avui per avui, un dels serveis que més activitats enregistren per la forta demanda dels usuaris».

L'objectiu d'aquesta Unitat és la realització de procediments quirúrgics de complexitat mediana en les quals els pacient és donat d'alta al seu domicili després d'un període de recuperació i control, independentment de la tècnica anestèsica utilitzada. La cartera de serveis que ofereix aquesta unitat són: cirurgia general, traumatologia i cirurgia ortopèdica, oftalmologia, urologia, otorrinolaringologia i digestiu.

Enguany s'han dut a terme 1.160 intervencions a aquesta unitat i d'aquestes un total de 681 han estat d'intervencions oculars. Les persones majors són les principals demandats en oftalmologia. Per norma general els pacients, un cop operats a la unitat resten a l'hospital per espai de tres o quatre hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris