nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

La cooperativa agrícola sortirà del centre per evitar molèsties

Mantindrà el seu tradicional punt de venda dins del nucli urbà


La Cooperativa Pagesa de Pollença té previst traslladar-se a una nova nau que es construirà en sòl rústic, al costat de la carretera que uneix Pollença i el Moll, per evitar així causar molèsties als veïns en les èpoques de major activitat. El regidor de Medi Ambient de Pollença, Gabriel Cerdà (PSM), ha valorat positivament la notícia i explica que des de l'àrea d'Agricultura regentada pel seu company de partit, Antoni Marquet, s'estan realitzant tots els esforços per agilitar el procés administratiu.

El Consell de Mallorca ja ha concedit un interès general per la ubicació de la nau en sòl rústic de forma que la cooperativa espera ara la llicència municipal per començar les obres. La construcció de la nova nau no implicarà, no obstant això, l'abandonament de les seves actuals instal·lacions en el nucli de Pollença, molt pròximes al pont Romà. El regidor Gabriel Cerdà explicà que «a les actuals instal·lacions continuarà el punt habitual de venda de la Cooperativa Agrícola però la nova nau els permetrà gaudir dels nous serveis evitant així generar més molèsties pels renous de la seva activitat».

Així, segons avança Gabriel Cerdà, és possible que a la nova nau, a més d'un magatzem de gra, la Cooperativa podrà tenir un distribuïdor de combustible. La nova seu estarà ubicada al costat de la carretera de Pollença al Moll, molt pròxima al polígon industrial, les obres del qual començaren el passat mes de novembre i avancen a bon ritme.

Amb aquesta ubicació es pretén al mateix temps reduir el possible impacte de les instal·lacions de la Cooperativa i mantenir una bona comunicació amb els diferents nuclis de la localitat. Si totes les previsions que han fet els responsables municipals es compleixen, a principis de l'any 2003 començarà la construcció de la nova nau de la cooperativa agrícola pollencina a sòl rústic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris