cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

El batle Gómez pretén millorar el vial d'accés al santuari de Lluc

La intenció del projecte és condicionar la zona i millorar l'estètica

C. MORENO. Escorca.
L'Ajuntament d'Escorca vol millorar el vial d'accés al santuari de Lluc. En aquests moments, aquest vial no està asfaltat i li manca l'enllumenat. La intenció del projecte és millorar l'estètica d'aquesta zona. Segons el batle d'Escorca, Antonio Gómez (PP), es tracta d'una actuació molt necessària, ja que s'ha de tenir en compte que el Santuari és una zona molt visitada.

Concretament, aquesta actuació se centraria en prolongar el mur de delimitació de pedra d'una de les voreres, a més també s'allargaria la voravia col·locada a la carretera fins a l'entrada del monestir. El projecte també projecta dotar d'enllumenament públic aquesta zona i pavimentar la vorera amb pedra calissa. Segons explicà el batle Gómez, el cost total de l'obra puja als 240.404 euros (uns quaranta milions de pessetes).

«Presentàrem el projecte de millores a la Conselleria d'Obres públiques del Govern balear, ja que disposava d'una partida pressupostària destinada a millorar els accessos a nuclis urbans, però no obtinguérem cap subvenció», manifestà. En aquest sentit, segons explicà el batle, s'intentarà presentar aquest projecte a altres conselleries per aconseguir una ajuda econòmica.

El batle també es referí a les ajudes obtingues fins al moment i exposà que «el municipi d'Escorca està mancat de recursos per dur a terme inversions i fer front a les despeses de serveis i infraestructures». Així mateix, Gómez també afegí que «tenint en compte aquestes característiques del municipi, les altres institucions no col·laboren suficientment».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris