nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

PSOE i UM traslladen inversions al 2003 per tancar sense dèficit

La piscina coberta no s'ha fet enguany per la caiguda dels ingressos


L'equip de govern de l'Ajuntament d'Alcúdia (PSOE-UM) ha decidit traslladar la inversió prevista per a la construcció de la piscina coberta a l'any 2003 per poder així tancar sense dèficit l'exercici 2002 a causa de l'espectacular caiguda dels ingressos.

La mesura ha estat fortament criticada per l'oposició que ve denunciant des de fa més de sis mesos «la manca de coneixements de l'equip de govern a l'hora de gestionar el pressupost d'enguany», digué el portaveu del PP, Miquel Ramis.

En qualsevol cas, a l'acord aprovat ahir per ple, es trasllada la partida prevista per a la construcció de la piscina a l'any 2003 i s'afegeix una nova quantitat de quasi 80.000 euros (40 milions de pessetes) per mor de l'encariment del projecte, valorat inicialment en 1.620.000 euros.

La mesura aprovada ahir ofereix diverses interpretacions dels partits municipals. Així, el batle i responsable de l'àrea d'Hisenda, Antoni Alemany (PSOE), explica que «quadram els pressuposts fent que es tanquin amb superàvit i no amb dèficit i garantim que la piscina es farà».

L'opinió de Miquel Ramis, portaveu del PP a l'oposició, es ben distinta. Acusa l'equip de govern, integrat per PSOE i UM, de realitzar una «mala gestió» i denuncia que encara que oficialment es trasllada la inversió, realment es gasta els doblers del crèdit concertat per pagar la piscina en altres assumptes, com la millora de voreres».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris