algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
12°

Nájera exclou el Partit Popular d'un possible pacte postelectoral

La batlessa de Calvià oferí una conferència a la Fundació La Caixa

GUILLEM PICÓ. Palma.
L'batlessa de Calvià, Margarita Nájera, va anunciar ahir que vol «iniciar un procés de convergència programàtica amb UM, PSM, EU i Els Verds per debatre junts quins són els eixos estratègics del model de Calvià per fer un acord postelectoral». Nájera va oferir a les 19.30 hores una conferència a la Fundació La Caixa de Palma titulada «Europa, Espanya, Mallorca, Calvià. Una mirada al futur», a la qual van assistir un centenar de persones. La conferència d'ahir pot considerar-se com el primer acte que realitza Margarita Nájera com a candidata a la batlia de Calvià per a les pròximes eleccions.

Nájera va assegurar que «alguns titllaran la proposta que faig als altres partits com electoralista, però la pluralitat és bona i hem de ser molts i diversos per canviar la realitat social». Al seu torn, va lamentar «no poder convidar el PP perquè a Calvià està cometent errors de convivència greus», però el va instar que abandoni aquell estil i faci política d'oposició, perquè «amb l'oposició també és possible pactar».

Miquel Capellà va presentar la batlessa «com una persona que ha sabut instaurar un estil propi i que ha sabut escoltar, atendre i resoldre els problemes dels ciutadans». A continuació, la batlessa va repassar durant uns tres quarts d'hora els principals eixos sobre els quals s'ha d'actuar.

Nájera va reflexionar sobre el turisme, on s'«han de mantenir i incrementar de forma suau els ingressos del turisme sense incrementar la planta hotelera»; sobre la política urbanística, en què va proposar «un congrés de dos anys amb tots els sectors implicats per cercar solucions; sobre polítiques socials i fórmules de govern més emprenedores. Nájera va concloure que «ara podria ser un bon moment per deixar la política, però no em ve de gust perquè m'agrada fer política».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris