algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

L'Ajuntament cerca una alternativa a l'enderroc de les cases velles de la plaça Major

L'Ajuntament de Pollença està negociant amb els veïns de les cases més degradades de la plaça una alternativa a l'enderroc que passaria per un pla integral d'embelliment i façanes.

Fa aproximadament 70 anys que els propietaris de l'illeta d'habitatges situades al lateral esquerre de la plaça del poble no poden reformar les seves cases. I és que els distints consistoris han presentat diferents propostes d'ampliació i embelliment de la plaça que passava per l'enderroc d'aquests habitatges i la reubicació dels seus habitants.

Després d'anys de negociació, l'equip de govern actual s'ha reunit amb els propietaris afectats (una dotzena) fins a la determinació mitjançant anàlisi, del coeficient de propietat que correspon a cada titular dels immobles. Un cop determinada la propietat de cada veí, l'Ajuntament es plantejava diverses alternatives.

L'opció que sembla guanyar més força seria aprovar un pla especial del centre històric que permetria mantenir les propietats així com estan actualment donant permís per rehabilitar i acordant un pla de façanes per integrar les cases de l'entorn.

En qualsevol cas, el responsable d'Urbanisme, Joan Cerdà, avança que «és un tema que a curt o mig termini s'ha de solucionar perquè no hi ha dret que continuï aquesta situació». El conseller manté reunions mensuals amb els propietaris per arribar a una solució.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris