bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La regidora d'Interior no està disposada a celebrar la festa de la patrona de la Policia Local

L'Ajuntament de Capdepera no vol celebrar la festa de la patrona de la Policia Local per «estalviar-se 3.000 euros». Així ho comentà la regidora d'Interior en el transcurs de la sessió plenària duita a terme dimarts vespre. L'any passat la sala ja no va col·laborar amb aquesta festa de la Policia.

L'oposició va criticar durament aquesta decisió. Així, Joan Ferrer (PP) explicava que «no entenem el perquè de la supressió, ja que aquesta és una bona oportunitat per acostar la Policia al poble. Per nosaltres és un error. L'any passat ja no es va fer i la regidora d'Interior va dir que era a causa del temporal. Enguany no tocaria haver-hi cap excusa. Hi ha un descontent general a la Policia, només cal recordar per exemple la vaga que es va fer el mes de febrer quan hi havia corregudes de ciclistes. Sembla que hi ha mal ambient».

El mateix opinava Antoni Muntaner, portaveu d'Es Grup. «Tenim entès que la regidora d'Interior no es du gaire bé amb la Policia, el tracte que té amb ells no és el correcte. Quan li hem demanat per què no es fa la festa, ens diu mentides i posa mil excuses, fins que ha acabat dient que és per estalviar-se doblers», assenyalà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris