muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

Maria de la Pau Janer llegirà el pregó de les festes de l'Estendard

L'escriptora va quedar finalista del premi Planeta de novel·la


L'escriptora mallorquina Maria de la Pau Janer serà l'encarregada de pronunciar el pregó de les festes de l'Estendard, la festa institucional més important organitzada per l'Ajuntament de Palma. La finalista del Planeta d'enguany per Las mujeres que hay en mi pronunciarà el seu pregó el dilluns dia 30 de desembre a les vuit de la nit, i està previst que tengui una durada de quinze minuts.

Aquesta és la principal novetat del programa de festes de l'Estendard que va aprovar ahir la comissió de govern de l'Ajuntament de Palma. Els actes festius començaran dia 30 a la una del migdia amb un homenatge als funcionaris jubilats, mentre que la Banda de Música Municipal actuarà a la plaça d'Espanya.

El primer dels actes religiosos es durà a terme a l'església de Sant Miquel, que acull la imatge de la Mare de Déu de la Salut, patrona del terme municipal de Palma, a qui els regidors cantaran la Salve. Després, en formació de corporació es dirigiran fins a la plaça d'Espanya, on començarà el pregó de l'escriptora.

Maria de la Pau Janer prendrà el relleu del rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, que va realitzar el discurs l'any passaat. Es dóna la circumstància que l'escriptora illenca també és professora de la UIB.

Els actes del 31 de desembre s'iniciaran de bon matí quan la corporació col·loqui l'Estendard Reial de la Conquesta de Mallorca i de la cimera del rei Martí a la plaça de Cort. Aquest acte es farà a les deu i quart del matí amb el cerimonial corresponent, mentre que a les deu i mitja del matí començarà la missa que es farà a la Seu. A les dotze arribarà un dels moments més importants de l'any amb la representació de La Colcada, de Pere d'Alcàntara Penya, a càrrec de Miquelina Lladó i els infants i al·lotes de l'Escola de Música i Danses de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris