muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:

El PP no aconsegueix consens per triar un candidat a la batlia

Mentrestant, el PSOE confia un altre pic la candidatura a Ramon Socias

Dilluns vespre el PP local va mantenir una reunió per presentar la candidatura oficial a les pròximes eleccions municipals. Bartomeu Rotger i Mabel Cabrer assistiren a la reunió com a mediadors del partit, ja que a l'hora de començar encara hi havia quatre candidats, els noms dels quals ja s'havien fet públics a través deSetmanari Sóller: Mariano Morell, Atilano Donado, Carles Simarro i Bartomeu Pomar.

El president del PP a Sóller, Francesc Cañellas, va convocar la premsa després de la reunió per informar que s'havia presentat oficialment el nom de Bartomeu Pomar com a candidat a la batlia en les properes municipals. Segons Cañellas, la comissió electoral del PP solleric havia triat l'exregidor Pomar per unanimitat, en una reunió extraordinària.

No obstant això, dos dels tres altres possibles caps de llista haurien mantingut la seva candidatura, cosa que representa, de fet, una falta de consens que s'haurà de resoldre a Palma. L'únic dels tres candidats alternatius a la tria «oficial» de Pomar i que es va retirar voluntàriament va ser Mariano Morell. Per la seva banda, l'equip municipal del PP no accepta l'elecció de Pomar i encara aposta decididament per l'actual regidor Carles Simarro, segons asseguren amb el suport de més de 200 militants i més de 100 empreses i comerços de Sóller.

Atilano Donado també ha mantingut «de manera personal» la seva opció de ser cap de llista. D'altra banda, dilluns vespre mateix, l'assemblea del PSIB-PSOE local va elegir gairebé per unanimitat l'actual batle, Ramon Socias, per encapçalar la seva llista del maig vinent. Socias serà presentat oficialment divendres en un sopar al qual assistirà Francesc Antich.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris