algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

L'Ibavi va sortejar 45 habitatges, la meitat dels que se sol·licitaren

Els beneficiaris diuen que els preus, 80.000 euros, són molt elevats

A vegades poder accedir a un habitatge és simplement qüestió de sort. Això és el que va succeir ahir a Manacor a 45 famílies que havien sol·licitat un pis de protecció oficial de l'Ibavi a Manacor a la ronda del Port. Ahir l'Institut balear de l'habitatge va sortejar al teatre municipal, la meitat d'habitatges que s'havien sol·licitat. Mentre uns se'n portaven els plànols i la possibilitat de tenir una casa pròpia a partir del mes de febrer, altres 39 no partien tan contents perquè de moment havien quedat fora de la promoció. Havien fet la preinscripció fins a 84 persones.

Els habitatges són aproximadament de 90 metres quadrats útils, amb sala-menjador, cuina, dormitoris i terrasses. També cotxeria i traster. El preu oscil·la entre els 73.060,40 euros fins a 82.670,32 euros. La zona ha quedat totalment rehabilitada, segons el regidor de Serveis Socials, Gabriel Gibanel, del PP.

Un matrimoni, Francesc Rubies Reyes i Francisca Garcia Bozas, comentaven que «hem tingut molta de sort però encara no podem dir si ens agrada o no el pis perquè no l'hem vist. Consideram que per ser un pis de protecció oficial és molt car». El mateix opinaven Rosa Jardí i Feliu Mas. «Costa molt trobar un habitatge sobretot per qüestions econòmiques». Del sorteig en dóna fe el secretari de l'Ajuntament de Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris