algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El PP denuncia que el PSOE usa fons públics per pagar assessors electorals

El Govern ho nega i critica que abans es contractàs gent sense treballar

JOAQUIM TORRES.Palma.
El president del grup popular, Joan Flaquer, va denunciar ahir al Parlament que el PSOE paga amb doblers públics els assessors electorals del president Francesc Antich. «Ens estam adonant que hi ha un aprofitament claríssim de fons públics per part del PSOE amb vista a les pròximes eleccions». El conseller d'Obres Públiques, Francesc Quetglas, va negar l'acusació i assegurà que, almenys, el Pacte no signa contractes amb persones que «no van a treballar».

L'únic grup de l'oposició va demanar ahir al Parlament per les funcions i les retribucions del català Xavier Roig durant els quatre anys de Govern d'esquerres. El portaveu popular, Joan Flaquer, va aprofitar la seva intervenció per denunciar com «des de diferents conselleries es va pagant habitualment a un senyor que ha estat assessor electoral del senyor Maragall i d'Almunia» i «creim, sense cap dubte, que aquests doblers públics seran per pagar els seus serveis en la campanya electoral d'Antich».

El conseller d'Obres Públiques, Francesc Quetglas, va respondre que durant aquests quatre anys Xavier Roig ha realitzat tasques a l'Institut Balear de Turisme (Ibatur) i ara exerceix d'assessor del gerent i del president dels Serveis Ferroviaris de Mallorca, en temes de comunicació. Per aquests serveis ha percebut 37.398,87 euros i 21.033,92 euros, respectivament.

El conseller trobà un «luxe» tenir un assessor «multiusos» -com el qualificà Flaquer- i assegurà que «pagar deu milions de pessetes en quatre anys no és cap daltabaix a les arques de la Comunitat Autònoma i, en canvi, les seves aportacions estratègiques són vertaderament importants».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris