algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La Sala reclassificarà una zona verda per fer-hi 48 pisos protegits

Lliurades les claus de la promoció de ses Cases des Mestres

L'Ajuntament d'Inca portarà a terme una reclassificació de la meitat dels terrenys de zona verda ubicats al costat del torrent de Mandrava per tal que l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi) construeixi 48 pisos de protecció oficial. El batle, Pere Rotger (PP), va explicar ahir que la intenció del seu equip de govern és que aquests nous habitatges de protecció oficial es lliurin en règim de lloguer per augmentar aquesta fórmula al municipi.

Rotger aprofità ahir per fer aquest anunci durant l'acte de lliurament de les claus als propietaris de la promoció de 14 pisos de protecció oficial, resultat de la rehabilitació de l'edifici conegut com ses Cases des Mestres, situat a l'avinguda Jaume I. Aquesta és la segona promoció de rehabilitació que fa l'Ibavi per destinar a aquests habitatges de renda baixa després dels que s'han fet al Serral de Manacor.

A l'acte també assistiren el president del Govern, Francesc Antich; el conseller d'Obres Públiques, Transports i Habitatge, Francesc Quetglas, i la gerent de l'Ibavi, Teresa García. Aquesta promoció de pisos, amb uns preus que oscil·len entre els 55.803,64 euros i els 40.016,14, ha estat destinada preferentment al col·lectiu dels joves, i els adjudicataris no superen els 35 anys.

Tant el president Antich com Francesc Quetglas destacaren que la promoció dels habitatges ha estat resultat d'una rehabilitació i les facilitats que l'Ajuntament d'Inca ha donat al Govern per portar a terme aquesta actuació. Als pisos que foren lliurats ahir es presentaren un total de 60 sol·licituds i els nous propietaris han hagut d'acreditar uns ingressos familiars anuals no superiors als 21.035,42 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris