algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Ferran Trujillo és aclamat com a candidat d'UM a la batlia de Palma

Munar demana més autogovern en el XX aniversari dels nacionalistes


Ferran Trujillo Zaforteza. Unió Mallorquina elegí ahir vespre, sense cap mena d'alteració en el guió previst, l'actual portaveu de la formació nacionalista a l'Ajuntament de Palma com a candidat a presidir Cort. Trujillo va ser escollit per aclamació tant per l'executiva de Palma com per l'assemblea de militants de la ciutat.

El candidat va llançar un primer atac duríssim i una reflexió a totes les formacions polítiques: «Em present per ser el batle de Palma, no per ser regidor o per ser tinent de batle». Trujillo també assegurà que «hi ha gent que ja s'ha repartit la batlia de la ciutat abans de les eleccions i és molt probable que el batle sigui d'Unió Mallorquina».

També féu uns atacs molt durs la presidenta d'UM, Maria Antònia Munar, número 1 de la formació nacionalista al Parlament de les Balears, que assegurà que «tenim la sort d'existir com a partit per defensar-nos davant Madrid. Les dificultats econòmiques que patirem necessiten solucions i respostes ràpides. Nosaltres tenim els recursos econòmics, però s'empren en altres comunitats autònomes per fer-nos la competència».

La candidata a la presidència del Govern de les Illes Balears va fer aquest discurs en la seva intervenció de cloenda del vintè aniversari de la formació nacionalista, que a la vegada serví de presentació de les candidatures. Trujillo va explicar que esperava que la batalla a Palma «ens deixi un debat d'idees i no de persones. La nostra línia d'actuació serà molt clara, que és aconseguir la ciutat de tots, equilibrada i sense gent que estigui abandonada. Hem d'acabar amb dotze anys de monotema i obrir les finestres a una nova manera de governar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris