algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Sis milions d'euros arriben a la Platja de Palma per a il·luminació

Ajuntament i Costes fan dos projectes per a la primera i segona línies


La Platja de Palma disposarà d'un nou enllumenat de primer nivell després que la Demarcació de Costes del Ministeri de Medi Ambient i l'Ajuntament de Palma hi inverteixin més de sis milions d'euros en un projecte que ahir va ser qualificat pel tinent de batle d'Infraestructures de Cort, José María Rodríguez, com a «molt ambiciós».

L'Ajuntament invertirà un total de 4,7 milions d'euros bàsicament en la segona línia i els carrers transversals que donen a la primera línia. Aquesta inversió es farà en tres fases, la primera de les quals, entre el camí de les Meravelles i el carrer Diego Zaforteza, ja ha començat.

Aquestes obres acabaran el mes de març que ve. Per novembre començarà l'execució de la segona fase. El motiu és que el conveni amb la Platja de Palma impedeix desenvolupar aquestes obres en els mesos de la temporada turística, «per això ens trobam amb la necessitat d'executar-lo en tres fases ben diferenciades», va explicar el tinent de batle Rodríguez.

Per la seva banda, el projecte de Demarcació de Costes s'executarà entre els mesos de gener i juny del 2003. «La nostra intenció és que tot pugui estar ben acabat abans de la temporada turística», va explicar el cap de la Demarcació de Costes de les Illes Balears, Fernando Garrido, que explicà que el Ministeri de Medi Ambient invertirà un total d'1,3 milions d'euros a la primera línia de la Platja de Palma.

«El que farem serà substituir la il·luminació actual per nous models més eficients i adequats al caràcter per a vianants de la zona, amb braços amb fanals sobre els passejos per a vianants». En el projecte de l'Ajuntament destaca de manera molt especial la instal·lació de 807 columnes de quatre metres amb lluminària esfèrica de vidre de 150 wats i 194 columnes de 8 metres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris