algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

UM cita 1.500 persones per ratificar Trujillo com a candidat

Els nacionalistes tanquen així el XX aniversari

Unió Mallorquina tindrà problemes avui vespre per fer caber tots els seus militants i simpatitzants en el Poble Espanyol. Els nacionalistes de centre han hagut de demanar a alguns dels militants que no acudeixin a la festa que ha de servir per proclamar Ferran Trujillo com a candidat de la formació a la batlia de Palma.

Unió Mallorquina comptarà amb un èxit de convocatòria de primer nivell, perquè hi ha més de mil cinc-centes persones que acudiran a la cita al Poble Espanyol entre els militants, simpatitzants i representants de la societat civil.

El guió d'aquesta festa ja està escrit d'antuvi, perquè a més a més servirà per cloure els actes de celebració del vintè aniversari de la formació nacionalista.

Ara només manca saber els percentatges d'acceptació de la proposta de Trujillo com a candidat (que segurament vorejarà el 100 per cent, perquè es tracta d'un dels valors més consolidats dels nacionalistes) i escoltar els seus plantejaments de precampanya de cara a incrementar el nombre de vots i la representació a l'Ajuntament de Palma en els propers comicis municipals.

La proposta de Trujillo compta amb el suport total del president d'Unió Mallorquina a Palma, Francesc Buils, i de la presidenta de la formació nacionalista, Maria Antònia Munar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris