nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Gran participació en l'estrena de la ruta cicloturística de Campos

Ahir s'inaugurà també la voltadora per a bicicletes de ses Salines

La ruta cicloturística de Campos, segona de Mallorca després de la de Llucmajor, fou inaugurada ahir per part del president del Govern, Francesc Antich; el conseller de Turisme, Celestí Alomar; Pere Fullana, director general de Presidència, i ciclistes com ara Margalida Fullana, Toni Tauler, Toni Colom, Miquel Alzamora, Marcos Escrivano, Lurdes García o David Muntaner. Tots plegats es vestiren de curt per recórrer, acompanyats per uns dos-cents aficionats, els 21'5 quilòmetres de la ruta i dirigir-se cap a ses Salines per inaugurar la nova voltadora (un velòdrom no homologat per a competicions), després de ser acomiadats pel batle de Campos, Andreu Prohens. Ambdós projectes han rebut finançament de l'ecotaxa.

Un cop a la pista de ses Salines les autoritats, encapçalades pel batle, Joan Burguera, feren un parell de voltes a la nova instal·lació i recuperaren forces amb un bon berenar.

El president Antich destacà la importància de la ruta que, juntament amb la de Llucmajor, fa un total de 60 quilòmetres de vial exclusiu per a bicicletes. «Això és possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments, a les possibilitats que ofereix l'ecotaxa, a la gran afició que existeix a Mallorca envers el ciclisme i que tenim un turisme de bicicleta que és molt bo per a nosaltres».

Margalida Fullana digué que aquestes rutes són molt importants perquè a Mallorca hi ha ja massa cotxes i això suposa un perill per als ciclistes. Aquestes rutes ofereixen seguretat i és molt positiu per al turisme». L'objectiu ara és arribar l'any que ve als 100 quilòmetres que cobrirà la ruta Llucmajor-Algaida i s'estudia la connexió l'Arenal-Llucmajor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris