algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Un menor s'escapa des Pinaret, recull una al·lota i és detingut a València

La parella abandonà ahir Palma per via marítima amb dos joves més

Una parella de menors i dos joves procedents de Palma foren detinguts ahir per funcionaris del Cos Nacional de Policia quan acabaven d'arribar al port de València. La història es va iniciar a primera hora del matí, quan un menor es va escapar des Pinaret. Es va dirigir directament a un centre escolar, on va recollir una al·lota també menor d'edat. Després es posaren en contacte amb dos joves, un dels quals disposava d'un turisme, i així es dirigiren al port de Palma, on varen embarcar en un ferri.

Pareix que dos treballadors des Pinaret descobriren la fuga i arribaren a anar al port, on es posaren en contacte amb la Policia, però finalment els quatre amics ja havien embarcat. Va ser la família de l'al·lota que va formular una denúncia, motiu pel qual es va contactar amb el Cos Nacional de Policia a València.

Una patrulla es va dirigir cap al port, i poc després d'arribar-hi va procedir a la detenció dels dos menors i dels dos joves, segons va confirmar a aquest diari un redactor del periòdic Las Provincias, de València, que era al lloc per altres motius. La menor va tornar amb els seus pares i l'al·lot que havia fugit des Pinaret va ser lliurat al fiscal de Menors.

Respecte dels dos joves, s'investigava si havien comès cap tipus de delicte, com també la propietat del turisme que un d'ells conduïa. Sembla que la intenció del menor fugitiu des Pinaret era fugir amb l'al·lota, amb la qual pareix que mantenia una relació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris