bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Pere Rotger: «Ser president del PP de Mallorca és una feina sense protagonismes»

El batle diu que el partit aconseguirà la majoria absoluta amb ajuda de Cirer

«Ser president del PP és un treball callat, difícil i sense protagonisme». Així ho afirma el batle d'Inca, Pere Rotger, després de dos anys de treball al capdavant del PP de Mallorca.

"Amb una feina tan interna pot parèixer que es treballa poc?
"Els que coneixen el partit saben que estam al costat del militant, els nostres batles i regidors saben molt bé que el partit no els té abandonats. Aquest és un treball intern no és de sortir als diaris. Cadascun ha de saber assumir el seu paper. L'objectiu és tenir el partit cohesionat i preparar el dia a dia, fer una bona labor a cada municipi i cercar l'estratègia per trobar les millors persones i el millor programa per a les eleccions de 2003.

"Com ha viscut això de ser president del PP?
"Des de l'any 1982 estic afiliat al PP i fa dotze anys que som el president de la junta local d'Inca, un va intentant cohesionar un equip, tenir una certa autoritat moral sobre els afiliats, però era un treball d'àmbit local. Avui tenim un espai de 56 municipis. En alguns sempre hi ha ferides obertes, gent que creu que és imprescindible en el partit, altres que creuen que el partit ha de canviar. S'ha d'escoltar la gent i s'ha de saber prendre decisions.

"Com veu el seu partit?
"El PP té una salut de ferro. Hem demostrat saber estar a l'oposició; no ens han desfet sinó que som un partit sòlid. Hem tancat el cicle de totes les juntes electorals de Mallorca. Ens faltava un municipi que era Petra i ara ja podem garantir que en els 56 municipis de Mallorca tindrem les sigles del Partit Popular.

"I com veu el PP de cara a les eleccions?
"Per primera vegada tenim possibilitats d'aconseguir majoria absoluta a Mallorca. Això no ens ho inventam, hi ha enquestes que ens avalen. Recollirem el vot de molta gent que no ens votà o es va abstenir, ho tenim molt bé per aconseguir la majoria absoluta i la nostra gran esperança és Palma perquè estam convençuts que Catalina Cirer, no només pot revalidar la quarta majoria absoluta, sinó que pot ser aquest plus que ens ajudarà a aconseguir els objectius.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris