nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Els veïns del Terreno veuen «insuficient» la normativa de Cort per acabar amb els «after hours»

Reclamen que es declari «zona acústicament contaminada» com es va fer amb la Llonja

Els veïns i comerciants del Terreno creuen que la nova normativa creada per l'Ajuntament de Palma per acabar amb els locals «after hours» a la barriada "que serà aplicada a partir del gener" és «positiva» entesa com una «passa endavant» per revertir una situació que s'ha desbocat. Al temps, emperò, opinen que aquesta mesura és «insuficient» per resoldre el fons del conflicte atenent que «la llei deixa escletxes que poden suposar que ens colin un gol», segons explicà ahir a aquest diari el president de l'Associació de Veïns, Àngel Domènech, i alguns veïns i comerciants que es volen mantenir en l'anonimat.

Concretament, veïns i comerciants opinen que no s'hauria de deixar obrir els locals, encara que sigui sense música, a les sis del dematí perquè, segons argumenten, «si es deixen tots els locals de Palma sense música a aquesta hora no se soluciona el problema ja que, com que a cap lloc no n'hi haurà, els clients d'aquesta casta de sales seguiran venint aquí de tota manera».

Domènech ens assenyala el cas més escandalós de descontrol de Cort, que no l'únic. Es tracta de l'«after» El Santuario, el qual, vist des del carrer "façana a l'avinguda de Joan Miró" té l'aparença de ser un local abandonat i en el qual no s'hi desenvolupa cap activitat. Però si hom s'afica al carrer adjacent, el Lanuza, es troba que hi ha una porta enreixada "vegeu la foto que publicam" la qual basta tocar un timbre, el propietari obre un espiell i, si els clients són del seu gust, els permet l'entrada.

Són les nou del matí i les anades i vingudes comencen. Cap cartell ni cap indici que allà hi hagi un «after», només per als iniciats. Les males llengües s'estiren i fins i tot qualque veí assegura que la Policia sap que allà es consumeix droga però que no pot fer"hi res perquè quan hi arriba la droga desapareix per art d'encís.

Els veïns n'estan tips de brutícia i marginalitat i titllen la proposta de Cort d'«electoralista». Demanen la catalogació del tram com a «zona acústicament contaminada» emulant el model que tants bons resultats ha donat a la conflictiva zona de la Llonja de Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris