cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Unió Mallorquina vol que es creï una escola superior de comerç

S'ubicaria a un edifici emblemàtic de la ciutat de Palma

Unió Mallorquina vol crear una escola de comerç a Palma. Així ho anuncià ahir el president del partit a la capital, Francesc Buils, que explicà que la intenció dels nacionalistes de centre és impulsar, al màxim, la formació dels nostres comerciants i que vol, que aquesta escola sigui l'equivalent al comerç, del que l'escola d'hoteleria és al turisme.

Buils presentà la mesura en el marc de llançament de les propostes per al petit i mitjà comerç que els nacionalistes pensen impulsar a partir del mes de maig de 2003, quan entrin en el govern de la ciutat. UM pretén que aquesta escola tingui reconeixement curricular oficial i que es creï una estreta col·laboració del sector, amb les diferents administracions competents, inclosa l'educativa.

Buils també va destacar, que la ubicació d'aquesta escola s'hauria de fer en un lloc emblemàtic de la ciutat, tot recuperant, si hi ha alguna possibilitat, qualque edifici o entorn urbà de Palma. També, es vol que l'escola s'empri com a pont entre el món educatiu i el laboral, tot afavorint, així, l'establiment de pràctiques a diferents comerços per als estudiants interessats en el sector.

Els nacionalistes asseguren que aconseguir un comerç sa, pot ser vital per a la desestacionalització del turisme. «S'ha de tenir clar que totes les mesures seran beneficioses per als ciutadans de Palma»: la creació d'un viver d'empreses «que desenvoluparia un paper essencial en el creixement del teixit comercial, tant al Centre Històric com als barris i pobles de Palma», explicà el dirigent d'UM.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris