cielo claro
  • Màx: 13°
  • Mín:
11°

Pere Muñoz reclama participació real dels ciutadans en les decisions de Cort

Per això proposa una modificació del reglament actual i la retransmissió dels plens per internet

El candidat a la batlia de Palma pel PSM, Pere Muñoz, presentà ahir el seu projecte de modificació del reglament de participació ciutadana «que es començarà a aplicar el proper mes de maig, quan governem a Palma» i que té com objectiu principal «aconseguir una participació real de tots els ciutadans de Palma en totes les decisions que prengui l'Ajuntament». El candidat nacionalista assegurà que és necessari fomentar l'associacionisme ciutadà i sobretot donar suport tècnic a la participació, «una política que costa doblers i que és necessària per poder comptar amb un moviment associatiu sa».

Pel que fa als òrgans de participació, el PSM proposa la creació d'una assemblea ciutadana, diferents assemblees sectorials i assembles per a districtes i barris. Els nacionalistes també consideren imprescindible poder retransmetre els plens en directe per internet, però també que tots els polítics comptin amb una adreça electrònica pròpia a la qual els ciutadans hi podran fer arribar suggeriments i propostes.

Muñoz també considera imprescindible la creació de la figura del Síndic de Greuges Municipal i de juntes arbitrals per dirimir alguns dels principals conflictes a la ciutat. El líder dels nacionalistes explicà ahir que «el que estam vivint actualment és una perversió de la democràcia. Als ciutadans només se'ls convida a participar en la presa de decisions una vegada cada quatre anys, no hi ha una participació real i això és una dinàmica molt preocupant».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris