cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

El PSIB acusa Rodríguez de voler boicotejar la reunió Antich-Fageda

L'oposició de Cort critica les paraules del secretari general del PP

El grup municipal del PSOE a l'Ajuntament de Palma acusà ahir el secretari general del PP i tinent de batle de Cort, José María Rodríguez, de voler «trencar i boicotejar la trobada entre Antich i Fageda. És lamentable i incomprensible que quinze minuts després de les bones paraules i intencions que van manifestar tant el president Antich com el batle de Palma, el senyor Rodríguez es llançàs a l'atac i a la crítica destructiva. És una prova evident de la voluntat de voler boicotejar la trobada i impedir que s'arribi a cap acord».

Aquestes declaracions les féu el regidor Santi Morey, que també assegurà que «consideram que el senyor Rodríguez està més interessat a fer mèrits per intentar continuar sent el secretari general del PP, que a resoldre els problemes dels ciutadans de Palma». Morey va demanar al secretari general dels populars «respecte i responsabilitat institucional. El que ha de fer és intentar aconseguir els millors resultats per als ciutadans de Palma, i ell no ho està fent. Ara ja sabem qui és la persona que impedeix els contactes entre les dues administracions. Rodríguez no vol diàleg».

Malgrat tot, el PSOE va valorar de manera molt positiva «el clima d'enteniment i els acords als quals varen arribar ahir el President del Govern de les Illes Balears i el batle de Palma, que poden ser una passa molt important per aconseguir bons resultats per a la ciutat».

Per la seva banda, el candidat del PSM a la batlia de Palma, Pere Muñoz, assegurà que «s'està produint una guerra institucional provocada per Cort. És cert que s'estan fent reivindicacions molt importants per a la ciutat i que moltes són justes, però també és cert que moltes vénen d'enrere i no es feren quan el Govern tenia el mateix color que l'Ajuntament. En això nosaltres hi veim hipocresia, i a més volem recordar que Cort no pot eludir les seves responsabilitats. Això sí, ens alegra constatar el bon clima de les relacions entre Fageda i Antich i el fet que sempre surtin amb acords quan es reuneixen. Ara hem de fer tot el possible perquè no quedin enlaire».

La regidora d'EU-Els Verds, Lila Thomàs, també va manifestar la seva satisfacció pels principis d'acord de la trobada, i Ferran Trujillo, d'Unió Mallorquina, especificà que s'han de controlar les declaracions de Rodríguez, que poden ser molt perjudicials per a una entesa entre les parts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris