cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Limpiezas y Reformas SL, primera candidata del servei d'ambulàncies

L'Ibsalut nega que se substitueixi un monopoli per un altre

Una unió temporal d'empreses, amb el nom de Limpiezas y Reformas de Baleares, S.L., ha estat la principal recomanació per part dels tècnics que avaluen i proposen els millors candidats per al transport sanitari terrestre i aeri a les Illes Balears. Segons informà ahir el director gerent de l'Ibsalut, Juli Fuster, s'espera que en un termini màxim de dos mesos, després que es resolgui el concurs, el nou servei d'ambulàncies pugui iniciar la tasca. El director de l'Ibsalut desestimà que es continuï produint la situació de monopoli que es produïa de fet pel servei de l'empresa Ambulàncies de les Illes Balears, la qual no ha optat a cap dels cinc concursos en què s'ha fragmentat el transport sanitari.

L'empresa que actualment n'és concessionària no ha explicat fins ara les raons perquè no ha competit en aquesta oferta pública. Fins que no es resolguin els concursos, emperò, Ambulàncies de les Illes Balears continuarà prestant el servei, amb millores econòmiques i contractació de nous vehicles. Les millors propostes en el transport terrestre urgent, amb un pressupost màxim de 110.748.808 E anuals, correspongueren a les empreses Limpiezas y Reformes, participada per Urbaser; i a una segona UTE, Servicios Sociosanitarios Generales.

En el cas del transport terrestre programat, novament ha estat l'empresa Limpiezas y Reformas la proposada per cobrir aquest servei, pressupostat amb 6.661.215 E. També a Menorca, l'empresa participada per Urbaser ha estat l'escollida inicialment, amb una oferta de 4.106.162. En el cas de les Pitiüses, la mateixa casa ha hagut de generar una nova unió, amb BACILE-ADIB-SAFAR. Finalment, en el cas del transport aeri, la unió d'empreses recomanada és la que conformen Idus de Comunicació S.A., Helicópteros del Sureste y Helicópteros del Sur, empreses vinculades a València, que compet per 7.598.309 E.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris