nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

El Consell realitzarà millores per reduir la velocitat al carrer Artà

Se cerquen alternatives als reductors, que s'han retirat de la via

El Consell de Mallorca realitzarà un seguit de millores al carrer d'Artà per tal d'evitar el perill que provoca l'excés de velocitats dels vehicles. Tècnics del Consell s'han reunit aquesta setmana amb el regidor de Policia, Joan Deus (PP), per tal de cercar una alternativa als reductors de velocitat, que l'Ajuntament ha hagut de retirar després d'haver-los instal·lat sense el permís del Consell, que es qui té competències sobre el carrer. «El Consell no vol reductors de velocitat com els que havíem instal·lat en cap de les seves vies, però ens ha proposat com a alternativa la instal·lació de senyals lluminosos verticals», va explicar Deus en acabar la reunió.

A més, el Consell també té previst eixamplar les voravies i prohibir l'estacionament de vehicles al carrer d'Artà. «Si se n'estreny la calçada, els conductors reduiran la velocitat i, si es prohibeix aparcar, millorarà la visibilitat tant dels vianants com dels conductors i es reduiran els riscs», va apuntar el regidor, el qual va precisar que les obres a la via es faran quan acabi la construcció de l'aparcament de la plaça Mallorca i eliminar places d'aparcament ja no suposi cap problema.

D'altra banda, Joan Deus va explicar que l'àrea de Policia té pensat instal·lar els reductors de velocitat que va retirar del carrer d'Artà a la avinguda d'Alcúdia, on hi ha queixes de veïns per l'excés de velocitat amb què circulen els vehicles. «El Consell no vol aquest tipus de reductors a les seves vies, però sí que en podem posar a les que són de la nostra competència», va dir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris