algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Detingut un sospitós de cometre tres atracaments a taxistes a Palma

En el darrer assalt va ferir amb un ganivet el conductor del vehicle

Morad N.K., un ciutadà espanyol, ha estat detingut per agents del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil poc després d'haver-se comès un atracament amb lesions a un taxista a Palma. Per les investigacions que s'han duit a terme, i que continuen per intentar obtenir noves dades, se suposa que el detingut és també l'autor de dos atracaments més contra taxistes a Palma. Els fets que motivaren la seva detenció s'iniciaren cap a les onze i mitja. L'arrestat va sol·licitar els serveis d'un taxi al carrer Illes Pitiüses i digué que havia de desplaçar-se al Portitxol. Una vegada allà, el client es va treure un ganivet, que va col·locar al coll del taxista i, després de dir-li que es tractava d'un atracament, el va obligar a sortir del vehicle.

El delinqüent va iniciar la fuga en direcció al Coll d'en Rabassa accedint a l'autopista. En veure una parella del Subsector de Trànsit es va aturar, deixà el taxi a la vorera i intentà partir a peu. Els dos agents sospitaren d'aquesta actitud, motiu pel qual començaren la persecució de l'home, que finalment pogueren agafar i detenir, per recuperar els doblers que se suposa que eren de la recaptació del taxista "devers 100 euros. Mentrestant, aquest havia denunciat l'atracament i hagué de ser assistit en un centre mèdic, ja que tenia diversos talls en una mà produïts pel ganivet de l'atracador. Aquest taxista va reconèixer l'arrestat com l'autor de l'assalt.

Posteriorment es feren gestions, ja que constaven dues denúncies més de taxistes per delictes similars i amb la mateixa manera d'actuar. Per les primeres dades recollides del detingut, que quedà ingressat als calabossos de la Comandància, se'l suposa autor dels altres dos robatoris amb violència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris