nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

Les obres del parc Estada de Son Oliva entren a la seva recta final

La reforma de l'espai ha estat consensuada amb els veïns de la zona

Les obres del parc Estada, a la barriada de Son Oliva, estan molt avançades, i podrà ser inaugurat en els propers mesos, després que es plantin més de 400 arbres en el conjunt i d'una inversió, totalment consensuada amb els veïns, superior als 600.000 euros. El parc Estada ocuparà una gran àrea, en una de les barriades més castigades per la manca de zones verdes i suposarà la modernització de l'àrea esportiva, amb la introducció de noves modalitats, com per exemple la petanca; un circuït de fitness-footing; una zona per a patins i bicicletes, nous jocs infantils "amb espais diferenciats per a infants de fins a quatre anys i un altre per a infants d'edats superiors", i un pipí can.

En aquests moments, està tot preparat per a la sembra dels arbres que han d'adornar aquest parc, però els tècnics hauran de dictaminar quin és el millor moment per a la seva sembra, depenent de la situació climàtica que es visqui a Palma, tot i que, possiblement, no sigui fins al mes de febrer o març.

«Els tècnics decidiran, en cada cas, quin és el millor moment per plantar els nous arbres d'aquesta contrada i per veure quins seran els millors moments per a la sembra», explicaren fonts del departament de Manteniment de l'Ajuntament de Palma. Les obres del parc Estada suposaran una gran millora, pel que fa a infraestructures a l'aire lliure, en una barriada que ja compta, amb un pavelló poliesportiu cobert, just a la vora de l'escola de la populosa barriada, que se situa just a la vora del nou parc i que podrà ser un dels principals usuaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris