nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

La Sala fa obres al local de la Policia de Cala Millor sense tenir llicència

Eduard Servera ho denuncia i el batle resta importància al fet

L'Ajuntament de Son Servera ha posat en marxa unes obres interiors de reforma al quarter de la policia local de Cala Millor, sense comptar amb la pertinent llicència d'obres. Així ho va denunciar Eduard Servera, exregidor del PSOE i en representació del Grup Municipal Solcialista (GMS). Des de l'Ajuntament, el portaveu del PSM, Joan Torres, explicava que «aquesta és una obra menor que no supera els 6.000 euros.

L'unic que es fa es un taulell i una entrada. Encara no tenim la llicència, però l'aparellador hi ha anat dues vegades i, justament, per motius familiars no és aquí i encara no ha pogut firmar. Però, essent promotor l'Ajuntament, no hi ha cap inconvenient. De totes maneres, no entenem el perquè de la denuncia, ja que Servera que és el batle, va fer o consentir obres, per un valor superior, sense permís i ningú no va dir res».

Aquest mes està prevista la inauguració del nou centre cívic de Cala Millor. Un centre que està dividit en dos edificis. Un estarà destinat a la tercera edat i, adalt a la biblioteca, que en principi havia de ser sala multiusos, i l'altre a sanitat. Fins ara, la biblioteca estava damunt la policia local de Cala Millor. Servera va criticar molt la decisió de l'equip de govern d'eliminar aquesta sala multiusos. «Han enganat el poble i tot ha estat per la pressió dels policies que han exigit llevar la biblioteca i l'equip de govern ha cedit. Ara, a més, fan obres sense tenir un projecte i ni tan sols tenen la llicència ni ha passat per comissió».

El batle Antoni Oliver (PSM) es va mostrar molt indignat: «Servera és un mentider. Nosaltres no hem rebut pressions de ningú. El canvi s'ha produit, perquè ha augmentat la plantilla de la policia i necessiten més espai i hem vist una bona possibilitat. Servera està rabiós, perquè veu que consensuam les coses amb el PP i que l'Ajuntament no està colapsat. Per això, fa ús de mentides que ni ell es creu. Per tenir protagonisme seria capaç de vendre's al dimoni».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris