algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Quetglas proposà retirar la llei de quotes però EU-EV i PSM s'hi oposen

La proposta es formulà després que UM presentàs esmenes al text

El conseller d'Obres Públiques, Francesc Quetglas, va proposar a la resta dels seus companys d'Executiu la possibilitat de retirar el projecte de llei de quotes després que Unió Mallorquina l'informàs de la seva intenció de presentar esmenes al text.

La proposta es va presentar en una reunió del Consell de Govern, però els consellers d'EU-EV i del PSM s'hi van oposar en entendre que, precisament, aquest és un dels objectius que cercava Unió Mallorquina. En aquesta reunió, el conseller va expressar als seus socis de Govern el malestar per les esmenes dels nacionalistes que, segons el conseller, vulneren tots els acords assolits abans de les vacances d'estiu respecte del contingut del projecte de llei.

Els restants consellers van considerar que el projecte havia de continuar negociant-se amb els nacionalistes sempre que les possibles modificacions no suposin un canvi substancial en el contingut final de la llei.

El Parlament balear començarà avui oficialment la tramitació del projecte de la llei de quotes amb el debat de l'esmena a la totalitat que ha presentat el Partit Popular. Malgrat el fet que UM no està d'acord amb el contingut de la llei, es dóna per fet que votarà en contra de l'esmena presentada pels populars.

També s'espera que, al llarg d'aquesta setmana, comencin les negociacions entre els representants d'UM i del PSOE sobre les esmenes dels nacionalistes a la llei de quotes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris