algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

El centre Estel, de sa Gerreria, obrirà les portes a final d'any

Suposarà el punt final a una inversió de 12.500 milions a la barriada

El centre Estel, el darrer gran edifici que queda pendent de construir a sa Gerreria amb els doblers del pla Urban, es podrà inaugurar a final d'any, segons explicà ahir el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Rafel Vidal. Aquest edifici i l'acabament del centre cultural de sa Calatrava posaran el punt final a una inversió de més de 12.500 milions de pessetes de capital públic, aportat per la Unió Europea, la Comunitat Autònoma i l'Ajuntament de Palma a través del pla Urban i del pla Mirall.

En el barri també s'han invertit més de sis mil milions de pessetes de capital privat a través de la companyia Estel Nou, que ha invertit en la creació d'apartaments i habitatges a la zona. El centre Estel disposarà d'una piscina, un gimnàs, sales per desenvolupar programes socials i, a la vora, tot un seguit d'habitatges especialment adaptats a persones de la tercera edat. Amb l'acabament de les obres es consolidarà de manera definitiva el procés de recuperació de la barriada de sa Gerreria, a l'espera d'algunes actuacions de caràcter privat.

També s'ha de destacar que l'Ajuntament de Palma va decidir ahir, a través de la seva Comissió de Govern, traspassar la gestió del centre sociocultural Flassaders i del centre Estel a l'Ajuntament de Palma. Fins ara, els dos havien estat gestionats a través del pla Urban. Bàsicament, els programes que s'hi desenvolupin tindran les mateixes finalitats socials, però seran gestionats de manera directa per la regidoria d'Acció Social i, en el cas del centre Estel, també a través de l'IME.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris