algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El col·lapse a l'àrea d'Urbanisme atura al voltant de 200 llicències

L'acord de demolició de 9 obres s'haurà de tornar a dur a ple

«La situació de col·lapse de l'àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Artà és insostenible». Aquesta és l'opinió d'EU-EV, que ha denunciat aquesta situació que provoca que prop de 200 llicències d'obres "tant majors com menors" estiguin pendents d'informe de l'arquitecte. Així mateix, aquest partit de l'oposició detalla que «hi ha projectes que duen un any d'espera i s'haurien d'haver resolt en dos mesos i, d'altra banda, l'aprovació provisional de les normes subsidiàries també està pendent des de fa tres mesos dels informes que ha de redactar l'arquitecte municipal sobre les al·legacions presentades».

El retard en la resolució de les llicències ha provocat «un malestar creixent entre els constructors, i s'incita tant promotors com empresaris a iniciar les obres sense tenir la llicència concedida, i és un dels motius que indueixen a indisciplina urbanística», segons Julen Adrián, portaveu de la coalició. EU-EV també apunta que «hi ha més de 340 llicències concedides fa anys, però que no tenen final d'obra. I aquest fet evidencia una deixadesa molt preocupant».

Sobre l'aprovació de la demolició de 9 construccions il·legals, Adrián lamenta que «aquests acords s'hauran de tornar a dur a ple, perquè s'ha incomplert el termini de 10 dies per notificar-ho als interessats. Pareix que el batle volia que aquesta notificació fos per l'agost, perquè passaria més desapercebuda i generaria menys crispació. L'errada comesa suposarà un nou retard en la tramitació i, a més, just l'efecte contrari del que el batle pareix que perseguia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris