muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Munar ha promès a Majorica que l'ajudarà a modernitzar la fàbrica

Desconvocat el consell d'administració fixat per ahir dematí

La presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, s'ha mostrat disposada a ajudar Majorica en la millora i ampliació de les seves infraestructures i instal·lacions amb l'objectiu de modernitzar-les «sempre que es presenti un pla de viabilitat amb garanties per salvar l'empresa». En aquest sentit, Munar va explicar que primer cal estudiar el pla de viabilitat que ha de presentar Majorica en el termini de quinze dies i després, «arribar a un acord amb totes les forces polítiques per veure si una de les alternatives passa per algun tipus de conveni urbanístic».

La presidenta del Consell de Mallorca, acompanyada pel batle Miquel Riera, va realitzar aquestes declaracions just després de la visita, ahir horabaixa, a les instal·lacions de la fàbrica de Perlas Majorica a Manacor. La visita fou guiada pel director de producció, Marcial Rodríguez, el qual traslladà a la presidenta la intenció de Majorica de «continuar i solucionar els problemes, encara que no sigui fàcil». Munar va admetre que les instal·lacions són obsoletes i «poc adaptades a les noves tecnologies del segle XXI», però sobretot féu esment a les 500 famílies que viuen de les perles i el «crack» econòmic que pot suposar per Manacor la fallida de l'empresa. Així mateix, destacà la importància del nom de Majorica en la projecció mundial de la imatge turística.

La incertesa i el pessimisme envers la crisi de Majorica van in crescendo. Segons fonts ben informades, sembla que ahir matí finalment fou desconvocat el consell d'administració que havia d'aprovar una ampliació de capital, vital per salvar l'empresa. Ara, tot resta a l'espera d'una junta d'accionistes que tindrà lloc avui mateix a la fàbrica Majorica de Manacor. Mentrestant, impera un mutisme total. Ni els directius ni els treballadors no volen fer cap declaració sobre el futur de les perles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris