nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

El cos de Policia Local tindrà l'any que ve 39 efectius menys que enguany

Un total de 21 interins no renovaran contracte

La plantilla de la Policia Local es reduirà durant l'any 2002 un total de 39 efectius, segons les previsions de plantilla fetes per l'equip de Govern en l'elaboració dels seus pressuposts. Això significa que en total es tindrà un equip de 834 efectius, distribuïts com es pot veure en el gràfic adjunt.

Hi ha vint-i-un policies que actualment estan fent feina de manera interina per al cos de Policia de Palma i que no han superat les oposicions. Aquests agents acabaran la seva feina en règim d'interinatge l'u de gener i no seran renovats. La resta de places surt de policies que es jubilen o que sol·liciten excedència. Les 19 places no seran cobertes per Cort, que ni tan sols hi ha destinat cap partida pressupostària.

El Grup Municipal del PSM ha demanat a l'equip de Govern que es replantegi la decisió de no renovar els 21 interins. El regidor Gabriel Barceló explicà que «aquestes persones ja han aconseguit superar les proves físiques i psicològiques de l'Escola de Policia». A més, des del mateix equip de Govern s'ha reconegut que serà necessari contractar personal durant la temporada d'estiu. «Per tant, seria lògic mantenir aquests empleats tota la temporada i cobrir la resta de places que queden lliures».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris