algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Els estands dels productes locals i animals, els més visitats de la Fira

La mostra va tenir un gran nombre d'activitats complementàries

La jornada firal del municipi de Porreres, que va tenir lloc ahir, va oferir un munt d'activitats de tots tipus i d'allò més entretingudes. La Fira d'octubre o de la Tardor d'aquest poble, té com a finalitat promocionar els productes que es fan al municipi, per aquest motiu, es té molta cura en dedicar un espai a tot allò que es fa a Porreres. Així, es va muntar un envelat amb tota mena de productes que es fan al poble com l'especialitat en albercoc sec, confitura d'albercoc, embotits, galetes, roba, objectes de ceràmica, entre d'altres. També cal assenyalar que es va dedicar un espai a la plaça de la vila només per mostrar els materials de construcció del poble, ja que es tracta d'una font d'ingressos molt important del municipi de Porreres.

La presència del bestiar també es va fer patent amb la celebració de la XVIII mostra de bestiar oví i altres tipus d'animals que aporten els diferents pagesos de la vila, la III Mostra de cavalls de raça, el XIII concurs i exposició canina, l'exposició d'animals de ploma i la gran exhibició de doma de cavall que va anar a càrrec de Jacobo Guerra. La música també va tenir un lloc a la jornada festiva ja que a partir del migdia es va poder assistir a l'actuació de la Jazz'tà Big Bang, una orquestra de 14 músics, tots molt joves, que animaren de debò l'ambient de la fira.

L'agricultura ecològica també tingué un lloc a la Fira, així com els productes artesans, entre aquests el torró d'ametlla, elaborats al moment, i l'avellana i el cacauet. Roba, sabates, senalles, olles de test, estores, joguines i una innumerable llista de tota mena d'objectes es podien trobar ahir a la Fira de Porreres que cada any acull un nombre de visitants molt més alt, en aquest racó del Pla. Per no faltar, tampoc no va mancar un bon llistat d'autoritats autonòmiques: la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, la vicepresidenta, Marià Antònia Vadell, el conseller de Presidència del Govern, Antoni Garcies, que foren acompanyats pel batle, Joan Sastre i altres autoritats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris