algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El PSOE titlla de «publicitàries» les inversions de Matas a les Illes

Els socialistes celebraren ahir una jornada d'Agendes Locals 21

La secretària de Medi Ambient de la Comissió Executiva Federal del PSOE, Cristina Narbona, va titllar de «publicitàries» les intervencions que realitza el Ministeri de Medi Ambient, comandat per Jaume Matas, en al·lusió, entre altres intervencions, als passeigs marítims de la Colònia de Sant Jordi i ses Covetes.

Narbona, que intervingué ahir a la Jornada d'Agendes Local 21 dels Socialistes de Mallorca celebrada a Manacor, va explicar que hi ha una falta de «voluntat» per part del Ministeri perquè «no es fa res per les necessitats mediambientals reals» i per contra «es posa ciment on hi ha arbres i zones naturals».

En referència a la necessitat «d'adequar el litoral» mitjançant la construcció de passeigs marítims, Narbona va criticar que les actuacions previstes a Mallorca no hagin estat objecte d'un estudi de sostenibilitat i un acord previ amb les administracions locals i autonòmiques. Narbona advertí que el tractament de la costa està molt relacionat amb el creixement del centre urbà i que les dues parts s'han de desenvolupar dins un mateix estudi.

Cristina Narbona manifestà que aquesta situació, feta palesa a l'illa en els casos de les intervencions previstes a la colònia de Sant Jordi i ses Covetes, és extensiva a tot l'Estat espanyol perquè «la política de costes que se segueix a Espanya té una dimensió urbanística molt important».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris