lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Els empresaris hotelers denuncien la degeneració de Platja de Palma

L'Associació Hotelera de la Platja de Palma celebrà ahir a l'hotel Marriot Son Antem de Llucmajor el seu 25è aniversari, en un acte on assistiren 200 persones. Compartiren taula presidencial el conseller de Turisme, Celestí Alomar; el regidor de turisme de Cort, Joan Bauçà; el portaveu del grup popular al Parlament, José María González Ortea; la patronal hotelera de la Platja de Palma, Jordi Cabrer; Josep Aloy, de la Caeb, i Eduardo Gamero, senador del PP.

Després de la recepció dels convidats, Joan Bauçà lliurà els premis Excel·lència Mediambiental Hotelera als hotels Barceló Flamingo, Ibersotar Royal Cristina i l'hotel Sun Club Playa. El primer president de la patronal, Josep Forteza Rey, destacà la necessitat de conservar el medi ambient tant des del punt de vista empresarial, com des del compromís ciutadà. Després de l'entrega d'una placa de reconeixement a l'anterior president, Miquel Vidal, Jordi Cabrer indicà que «la Platja de Palma ha patit un procés degeneratiu en els darrers 25 anys, que arrancà els anys seixanta fruit d'un model de creixement urbanístic sense planificació».

«La iniciativa privada ha intentat processos de millora, però no ha estat corresposta per les diferents administracions públiques. Això ha generat problemes de delinqüència i de prostitució», lamentà Cabrer. «Tot i així, la Platja de Palma té un gran futur per davant». Celestí Alomar homenatjà els antics presidents i els 140 associats de la patronal, «coincideixo amb Forteza Rey sobre el paper que ha de representar el sector hoteler a la societat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris