algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

L'edifici de l'Acadèmia Fleming es convertirà en pisos de luxe

Els treballs han començat amb esbucaments a l'interior de l'immoble

L'antic edifici de l'Acadèmia Fleming es convertirà en pisos de luxe. Així ho va confirmar ahir a Diari de Balears l'Institut Municipal de Coordinació d'Obres Viàries, mentre que segons l'empresa constructora, Gocisa, simplement s'han de considerar «habitatges». Els constructors han col·locat un gran mur de ciment envoltant l'edifici, però s'han respectat en tot moment les normatives municipals, ja que tant a Arxiduc Lluís Salvador com al carrer Rosselló i Caçador s'ha deixat un pas d'un metre i vint centímetres d'ample de voravia, suficient perquè hi passi una cadira de rodes.

En aquests moments, han començat les feines d'esbucaments controlats a l'interior de l'edifici, però Gocisa s'ha compromès «a mantenir intacta la façana i a restaurar-la, com també part de les estructures internes», sempre que aquestes no afectin la construcció dels nous immobles. L'edifici és un dels més emblemàtics de la ciutat i el seu canvi de fesomia ha preocupat bastant els veïns de la zona, que poden estar tranquils en aquest aspecte.

També s'ha de destacar que, segons ha confirmat a aquest diari el gerent d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma, Carles Rullan, «a la Gerència no li consta que aquest immoble tengui concedida cap llicència per a esbucament ni cap llicència d'obra». Des de l'empresa s'han negat a fer declaracions en aquest sentit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris