nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
11°

Ja hi ha empreses interessades en executar les obres de sa Costera

L'avantprojecte presenta greus contradiccions

Les primeres empreses mallorquines interessades en el projecte de conducció de sa Costera ja s'han acostat a l'Ajuntament a veure'n l'avantprojecte. Precisament, dimecres la Plataforma per la Defensa de l'Aigua de la Vall es va reunir per primera vegada, des de l'any 1996, per tornar a posar en marxa les seves reivindicacions.

Pels components del col·lectiu, el principal perill és el fet que l'empresa adjudicatària hagi de redactar el text definitiu sobre l'avantprojecte, i que aquest presenti greus contradiccions, ja que es continua preveient la construcció d'un assut a la part alta del torrent; i es continua parlant de la captació de les fonts de s'Olla i na Lladonera. Aquests termes són, per la plataforma, «inadmissibles».

Davant d'aquesta situació, la plataforma exigirà que es respectin tots els acords del Parlament d'octubre del 96, i també impulsarà la creació d'una figura jurídica "ja iniciada pel Sindicat de Regants" a fi d'acudir als tribunals si no es respecten aquests acords. Una de les principals preocupacions és que pareix que, per a l'any 2002, els pressuposts de l'Estat només preveuen la captació de les aigües de la Vall.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris