muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

UM desmenteix Garrido amb el projecte del passeig a ses Covetes

El cap de Demarcació de Costes digué que «no hi ha estudi»

Les paraules del Cap de Demarcació de Costes, Fernando Garrido, qui va dir que la reacció dels veïns de ses Covetes es «desproporcionada» perquè «no hi ha projecte ni intenció prèvia del Ministeri de Medi Ambient de construir el passeig marítim per a vianants a aquesta zona costanera de Campos, foren desmentides ahir pel portaveu de UM, Joan Josep Mas i pels plànols del projecte. Mas afirmà que la reacció contraria al passeig dels veïns de ses Covetes és «totalment proporcionada» i que «els culpables son ells (el batle de Campos, Andreu Prohens, i la Demarcació de Costes) per alarmar a la gent presentant un projecte».

El portaveu d'UM sol·licità a Garrido i a Prohens «que s'aclareixin perquè mentre un (Prohens) diu que es farà el passeig, l'altre (Garrido) afirma que no es construirà. Existeix un descontrol increïble». Curiosament, en una roda de premsa celebrada el passat dimecres, Garrido, negà l'existència d'un projecte per a construir el passeig de ses Covetes, quan existeixen uns plànols encunyats pel Ministeri de Medi Ambient i per Demarcació de Costes en els que hi consta: «Projecte per a la preservació del litoral a sa Ràpita-es Trenc- Salobrar de Campos. Terme Municipal de Campos (Mallorca). Fase ses Covetes».

Cal recordar que els veïns s'oposen frontalment a aquest projecta perquè «ja existeix un passeig marítim natural per on hi pot passejar la gent major i els discapacitats». Els veïns recolliran firmes per evitar que es construeixi el passeig i acusen al batle de Campos de voler urbanitzar ses Covetes amb l'excusa de construir-lo.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris