lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Majórica admet problemes de mercat, producte, excés d'estoc i d'estructura

La reunió amb Treball fou trobada «molt positiva»

Majórica admeté ahir que la greu situació econòmica de l'empresa perlera no només es deu al fet d'haver d'afrontar un préstec de 5.000 milions de pessetes concertat fa tres anys quan els seus actuals propietaris adquiriren la firma sinó a «altres problemes més greus» com són «el mercat, el producte, l'excés d'estoc i l'estructura de l'empresa», manifestà ahir Antonio Barrionuevo, director de Recursos Humans de Majórica.

«Majórica estava molt deixada», assenyalà l'alt directiu després d'entrevistar-se ahir amb el director general de Treball del Govern, Fernando Galán, en presència de representants del sindicat CC.OO. pertanyents als sectors de Metall, Química i Comerç, així com portaveus del comitè d'empresa de Majórica. Els representants d'UGT no acudiren a la cita.

Les paraules de Barrionuevo varen ser ratificades en bona part pel portaveu de CC.OO., Ginés Díez: «La situació actual és producte d'una mala gestió, abans i després de la compra-venda». Barrionuevo qualificà de «molt positiva» la reunió d'ahir i anuncià que «el pla de viabilitat que s'elabora podrà ser presentat als treballadors en una o dues setmanes» perquè la crisis actual «acabi aviat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris