algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

Matas confirma a Socias la seva aposta pel medi ambient a la Vall

El túnel de sa Mola i la compra del Mar Blau poden anar endavant

Ramon Socias va sortir ahir satisfet de la reunió a Madrid amb el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, durant la qual tractaren d'un conjunt de temes de gran importància per al futur més immediat de la Vall, i en els quals està involucrat en major o menor mesura el Ministeri. Després de la reunió, el batle informà que el Mministre li havia confirmat la seva aposta per tira5 endavant els projectes que aquests mesos ha anat gestionant amb Madrid el PP local, i alhora perfilar i impulsar altres temes que havien romàs aturats des de feia temps.

La compra del Mar Blau, tema central de la visita per la seva urgència, es durà a terme si l'Ajuntament ho sol·licita oficialment. El batle assegurà que demanaran al Ministre que l'espai resultant de l'enderrocament de l'hotel sigui cedit a l'Ajuntament per a la seva gestió com a aparcament i plaça públics.

D'altra banda, Jaume Matas assegurà al batle «estar assabentat» de les declaracions crítiques que havia fet en relació amb les seves ofertes per a Sóller, molt especialment referents a les intencions reals de fer el túnel de sa Mola. Socias va admetre que aquest projecte no estava encara definit a causa d'un defecte de protocols entre el Ministeri i la Conselleria d'Obres Públiques, defecte que ja podria haver quedat resolt en la reunió que ahir mateix tingueren el ministre de Foment i el conseller Quetglas. Segons el batle, el ministre es mostrà també receptiu a impulsar altres projectes, com acabar el segon vial de la platja d'en Repic o fer la primera línia del port per a vianants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris