algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Medi Ambient autoritza 4 nous sondejos a l'empresa Acasa

El batle Font reclama al Govern una solució als problemes d'aigua

La Conselleria de Medi Ambient ha autoritzat l'empresa Acasa, concessionària del servei d'aigua a Alcúdia, la realització de quatre nous sondeigs al terme de sa Pobla. Les perforacions s'ubiquen a la finca de Son Vila, vora la carretera de Pollença, a la part alta del municipi, i poden assolir una profunditat de 150 metres.

La realització d'aquests sondeigs ha generat una forta intranquil·litat dins l'equip de govern popular, que tem que els forats suposin només una primera passa per extreure més cabal d'aigua. Les autoritzacions atorgades per la Conselleria de Medi Ambient deixen ben clar que el sondeig no atorga cap dret ni prioritat en l'ús de les aigües que aflorin.

El batle, Jaume Font, s'ha mostrat molt preocupat per una possible sobreexplotació dels recursos hídrics de la zona i considera una irresponsabilitat autoritzar noves concessions d'aigua. Font no ha amagat el seu malestar pel fet que la Conselleria no hagi consultat l'Ajuntament abans de donar el vistiplau a aquests sondeigs.

El batle recorda que fa més d'un any la consellera, Margalida Rosselló, es va comprometre a donar una solució als problemes d'aigua de la zona de sa Pobla i que encara no en sap res. D'altra banda, l'empresa Acasa defensa que només es fan proves de cabal en un aqüífer desaprofitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris